Stanskraft – Hur man skapar en godstågsstans även om du är en svagling på 90 pund

Om du är en fighter eller kampsportare som vill utveckla din stansförmåga och du tror att du måste bulta upp för att göra det, har du helt fel. Faktum är att några av de starkaste personerna kan ha de minst effektiva slagen på grund av den enda hemligheten i den här artikeln. Läs vidare för att ta reda på hur du kan slå som ett godståg även om du knappt registrerar dig på vågen.

Det finns tre olika nycklar till ett effektivt slag, och ingen av dem förlitar sig på skrymmande muskler eller en skjorta som knappt passar. Om du vill skapa ett slag som slår din motståndare från hans fötter och du är i vilken storlek som helst (det spelar ingen roll) måste du fokusera på dessa 3 saker:

1. Hastighet- Du måste utveckla blixtsnabb hastighet. Vad gör mer skada, skjuta en liten kula eller kasta en askeblock på någon? Även om askeblocket är mycket tyngre, är det långsamt och skrymmande. Din motståndare kan lätt hoppa ur vägen. Jag skulle ta kulan vilken dag som helst och det är så du behöver träna dina slag, för kulliknande fart. Om du tränar för hastighet korrekt kommer du att fokusera på att slå rakt igenom din motståndare så fort du kan.

2. Målet- Du måste slå på rätt ställe för mest skada och kraft. Om du fokuserar på att studera tryckpunkterna (över hela kroppen) kan du hitta olika ställen som kommer att tillfoga din motståndare enorma mängder smärta och försvagande kraft utan någon bestående skada. Motståndaren läggs i underkastelse och ni går båda iväg (ni först) utan att någon åker till sjukhuset.

3. Fokus- Som jag sa tidigare, du måste slå som om din knytnäve kommer att gå hela vägen genom din motståndare. Du kommer att föreställa dig att din knytnäve slår något på andra sidan av personens kropp. Du kommer att föreställa dig att din knytnäve reser fram till andra sidan i ditt sinne. Om du kan föreställa dig den här bilden i ditt huvud kommer din slagkraft att vara mycket större.

För att sammanfatta, för att öka din slagkraft, fokuserar du mycket på hastighet, målet och mentalt fokus. Ingen av dessa saker kräver att du lyfter en massa vikter eller tränar i timmar i taget. Mycket av slagkraften är mental energi och om du använder ditt sinne för att fokusera ut din motståndare kan du utveckla slagkraften hos ett Godstransport tåg på nolltid.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *